Petrolul Ploiești a ”pus ochii” pe un jucător de pe lista neagră a celor de la FCSB

Petrolul Ploiești a ”pus ochii” pe un jucător de pe lista neagră a celor de la FCSB

FCSB este în plină campanie de reziliere a contractelor a multor jucători aflați pe lista neagră a patronului Gigi Becali.

Deja a plecat fundașul Iulian Cristea, se pregătește și Răzvan Oaidă, iar acum și fundașul central Joonas Tamm (31 de ani), estonul ajuns indezirabil la FCSB. Petrolul Ploiești, echipa care a jucat în play-out în acest sezon țintește aducerea unui fundaș de forță și îl monitorizează pe baltic, după cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Petrolul a reușit să încheie această ediție de campionat pe 8, chiar dacă a traversat mari probleme financiare, prinzând chiar și licența de Liga 1 pentru următorul sezon.

ADVERTISING

Echipa în galben și albastru a prins chiar loc de baraj de Conference League, pe care trebuia să îl dispute cu FCU Craiova, însă nu aplicaseră pentru licența de cupe europene.

Tamm are 53 de selecții la naționala Estoniei, iar la FCSB câștiga un salariu de 10.000 de euro pe lună, un salariu greu de plătit din partea prahovenilor. La gruparea roș-albastră, Tamm a bifat 44 de partide și a marcat 4 goluri.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!