Performanță superbă pentru scrima din România. Tânărul Marco Șovar cucerește medalia de aur la Campionatele Mondiale de cadeți

Performanță superbă pentru scrima din România. Tânărul Marco Șovar cucerește medalia de aur la Campionatele Mondiale de cadeți

Performanță remarcabilă pentru scrima românească, care obține o medalie de aur prin tânărul Marco Şovar la Campionatele Mondiale Under 17, de cadeți, desfășurate la Cairo.

Tânărul sportiv legitimat la CS Dinamo a câștigat dramatic finala disputată cu coreeanul Junseong Park. A triumfat cu 15-13 şi a devenit campion mondial la sabie.

Este prima medalie pentru delegația României la Cairo și cea mai strălucitoare.

Marco Șovar e campion mondial la sabie, cadeți!Sabrerul român a câștigat aurul la Cairo după o zi plină de emoții și...

Posted by Comitetul Olimpic si Sportiv Roman on Sunday, April 4, 2021

Un mesaj de felicitare lui Șovar i-a transmis și Ana Maria Brânză, campioana olimpică la Rio, prin pagina sa de Facebook: "Medalie de aur pentru România!!! Marco Șovar aduce prima și cea mai strălucitoare medalie pentru delegația noastră la Campionatul Mondial de Cadeți și Juniori de la Cairo.

ADVERTISING

Incredibil cum acest puști a gestionat asaltul, încrederea și siguranța cu care și-a calculat fiecare pas! Mi-nu-nat! Mulțumesc, Marco, pentru emoțiile pe care le-am trăit astăzi datorită ție. Hai România", a transmis emoționată Ana Maria, care la Tokyo în 2021 va participa la cea de-a 5-a sa Olimpiadă.

???????????? Medalie de aur pentru România!!!Marco Sovar aduce prima și cea mai strălucitoare medalie pentru delegația noastră...

Posted by Ana-Maria Branza Official on Sunday, April 4, 2021

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Scandal rasist în Spania. Valencia a ieșit de pe teren după ce lui Diakhaby i s-ar fi adresat insulte, iar meciul a fost întrerupt minute bune (Video)

ADVERTISING

Liga 1: UTA învinge pe Sepsi într-un meci fără miză pentru niciuna dintre combatante

Partidul condus de Boiko Borisov este pe primul loc în alegerile din Bulgaria

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇