Paula Badosa cucerește primul trofeu WTA la 23 de ani

Paula Badosa cucerește primul trofeu WTA la 23 de ani

Tenismena spaniolă în vârstă de 23 de ani a cucerit sâmbătă primul său trofeu WTA, în finala Openului Serbiei de la Belgrad, ultim act disputat în fața croatei Ana Konjuh, venită din calificări.

Badosa (cea care a trecut în turul II la Belgrad de Mihaela Buzărnescu, scor 6-0, 6-4), 44 WTA, favorita 4, s-a impus după 6-2, 2-0, apoi abandon al sportivei din Croația, care a acuzat probleme serioase la șold și nu a mai putut continua partida.

Tot sâmbătă, cele două sportive au jucat, din cauza ploii de vineri, și partidele din semifinale, iar Badosa a trecut de Tomova cu 6-1, 6-2, iar Konjuh, fosta lideră mondială a junioarelor, a învins-o mult mai greu pe Maria Camila Osorio, Columbia, scor 7-6, 7-6.

ADVERTISING

În finala turneului de la Parma, disputată tot ieri pe zgură, Coco Gauff a trecut clar de Qiang Wang (locul 48 WTA), scor 6-1, 6-3.

Cori Gauff (17 ani) a câștigat turneul de la Parma

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Astra Giurgiu, în pericol de desființare după finala Cupei. Antrenorul și conducerea și-au anunțat plecarea: „A fost ultimul meci”

Lovitură financiară dată de jucătorii Universității Craiova după triumful din finala Cupei României

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tot mai mulți români aleg să învețe IT și să își schimbe viața. Cât de greu este să o iei de la zero într-un domeniu competitiv și ce e obligatoriu să știi

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!