Astra Giurgiu, în pericol de desființare după finala Cupei. Antrenorul și conducerea și-au anunțat plecarea: „A fost ultimul meci”

Astra Giurgiu, în pericol de desființare după finala Cupei. Antrenorul și conducerea și-au anunțat plecarea: „A fost ultimul meci”

Astra Giurgiu, echipă recent retrogradată în liga secundă, a pierdut sâmbătă seara la limită finala Cupei României, scor 2-3 după prelungiri cu CSU Craiova, fiind acum la doar un pas de desființare.

Președintele Dani Coman, împreună cu directorul sportiv Bogdan Mara, dar și cu antrenorul Ionuț Badea și-au anunțat aseară demisiile.

Fostul portar de la Rapid, Dani Coman a ținut să meargă în vestiar pentru a le spune personal această veste jucătorilor: ”Astra încă reprezintă un nume în România. Sunt ferm convins că ne-am fi putut califica în play-off. Astra e ținută în viață pentru Vlad, copilul domnului Niculae.

REZUMAT | Astra - Craiova 2-3. CSU Craiova a câştigat Cupa României după un meci spectaculos

Jucătorilor le-am transmis că a fost ultimul meu meci. Decizia era luată mai demult, dar, din respect pentru jucători și domnul Niculae, am decis ca, indiferent de situație, să merg până la final”, au fost declarațiile lui Coman făcute la final de joc la microfonul DigiSport.

ADVERTISING

Universitatea Craiova a câștigat cu emoții Cupa României

Și Ionuț Badea a fost întrebat la conferința de presă dacă mai continuă la Astra, dar acesta a fost foarte ferm în răspunsul său: ”Nu, e o situaţie pe care nu o duc mai departe. Am acceptat pentru Dani Coman, pentru Petre Buduru, dar am făcut-o pentru ei, pentru perspectiva de a salva echipa şi pentru a câştiga Cupa. Dar acum e închis. Dacă ar fi fost garanţii, situaţii stabile, atunci puteam discuta, dar altfel nu cred”.

Tot în această săptămână, Astra a retrogradat direct după 12 sezoane la rând petrecute în Liga 1, răstimp în care a cucerit și titlul de campioană, cu Marius Șumudică pe banca tehnică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Eu am terminat contractul aici. Dani Coman a anunțat că e ultimul lui meci ca președinte. Cred că i-a ajuns și lui. Dacă el nu era, Astra era desființată de mult timp. A făcut tot posibilul să se ajungă măcar la final de campionat”, a mai spus și Bogdan Mara, ex-director sportiv la Astra.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Atletico Madrid a câștigat titlul în Primera Division

Steaua, la un pas de promovarea în Liga 2

Bucureștiul va fi capitala europeană a securității cibernetice: Cum a câștigat România competiția și cine va gestiona fonduri europene de 4,5 mld euro – Interviu

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!