Patrick Mouratoglou, fascinat de Simona Halep - ce a descoperit la sportiva noastră

Patrick Mouratoglou, fascinat de Simona Halep - ce a descoperit la sportiva noastră

Francezul Patrick Mouratoglou s-a declarat fascinat de Simona Halep la o lună după ce a început colaborarea cu sportiva noastră.

Mouratoglou a vorbit la superlativ despre Simona și spune că a descoperit doar lucruri bune.

"Nu îi cunoșteam personalitatea, dar când am început să discutăm, atunci când a venit la academia mea, am descoperit o persoană deosebită. Foarte inteligentă, deschisă, blândă, autentică. Văd că are o educație solidă, cu valori puternice. În lumea noastră, asta contează foarte mult.

ADVERTISING

Apoi am descoperit etica muncii ei, determinarea de a dori mereu să progreseze, să învețe, să devină mai bună, ceea ce este ceva extrem de rar, cu atât mai mult în cazul cuiva care deja a obținut atât de mult. Când am avut șansa unui tablou complet al personalității și jocului ei, în mintea mea nu m-am îndoit deloc", a spus Mouratoglou pentru Gsp.ro.

De asemenea, Mouratoglou a precizat ce își dorește să adauge la jocul Simonei.

"Nu vreau să-i schimb jocul. Simona a avut un succes uriaș cu stilul ei propriu. Facem însă unele ajustări. Scopul meu este să o fac să fie conștientă de atuurile pe care le are și să le folosească în cel mai bun mod posibil pentru a avea succes. Aș fi făcut același lucru și când era mai tânără. Aș fi avut ținta de a scoate maximum din marile ei calități. Mă concentrez mereu pe forțe, nu pe slăbiciuni. Cred că pentru a avea cea mai bună versiune a oricărui jucător, să-i dezvolți calitățile e mereu mai potrivit decât să te concentrezi pe vulnerabilități. Un Grand Slam se câștigă cu atuurile, cu părțile tale puternice.

ADVERTISING

Simona are ochi grozavi, vede repede, reacționează repede, se deplasează repede. Este, de asemenea, foarte consistentă fiindcă toată viața ei a fost concentrată, profesionistă și și-a dezvoltat această calitate. Când a jucat la cel mai bun nivel al ei, a făcut-o stând aproape de linia de fund, tăind unghiurile", a mai spus francezul.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!