Certitudinea pe care WTA o are înaintea debutului Simonei Halep la Roland Garros

Certitudinea pe care WTA o are înaintea debutului Simonei Halep la Roland Garros

WTA a analizat debutul Simonei Halep la ediția din 2022 de la Roland Garros.

Forul mondial consideră că Simona are motive reale să creadă într-o nouă finală la Roland Garros, mai ales că venirea lui Mouratoglou în echipă i-a readus încrederea la un nivel înalt.

"Niciuna dintre jucătoarele aflate pe tabloul de la Roland Garros nu a jucat mai multe meciuri decât cele 41 ale Simonei Halep la acest turneu. Singurele jucătoare în activitate cu mai multe meciuri - Serena și Venus Williams și Svetlana Kuznetsova absentează.

ADVERTISING

De asemenea, Halep este jucătoarea prezentă la Roland Garros cu cele mai multe trofee pe zgură, nouă la număr. Ea caută a patra finală la Roland Garros. Din 2000 încoace, doar Serena și Justine Henin au reușit acest lucru. În mod clar, încrederea lui Mouratoglou în Halep i-a reinoit și încrederea în ea însăși", a scris WTA.

Organizatorii turneului de la Roland Garros au modificat ora de start a meciului dintre Simona Halep și Nastasja Schunk. Partida a fost reprogramată după ora 17:30, întrucât organizatorii au mai adăugat un meci de băieți care nu s-a încheiat luni seară.

ADVERTISING

Confruntarea va fi transmisă LIVE text de SpotMedia.ro.

Schunk ocupă locul 165 în clasamentul WTA și se află la prima întâlnire cu Simona.

Sportiva noastră are o experiență vastă la Roland Garros, unde a fost campioană în 2018 și finalistă în 2014 și 2017.

Anul trecut, Simona a absentat din cauza problemelor medicale.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!