Simona Halep face o declarație plină de sinceritate la startul Roland Garros

Simona Halep face o declarație plină de sinceritate la startul Roland Garros

Simona Halep a făcut o declarație plină de sinceritate la startul Roland Garros.

Sportiva noastră a mărturisit că se gândea să se retragă din tenis în această perioadă, deoarece nu credea că mai poate juca la un nivel înalt.

Cel care a făcut-o să se răzgândească a fost francezul Patrick Mouratoglou.

"Mă simțeam epuizată și simțeam că nu mai e nicio șansă să fiu în top. Era foarte greu să rămân pe linia de plutire. Eram aproape gata să o termin cu tenisul deoarece nu mai simțeam acel foc interior și nu mai aveam încredere că pot juca la cel mai înalt nivel. Dar venind la academia lui Mouratoglou am descoperit din nou de ce joc tenis. Joc pentru că iubesc. Patrick a readus acea flacără", a spus Simona pentru CNN.

ADVERTISING

Sportiva noastră a adăugat că Patrick a acceptat-o așa cum este și că între cei doi există o conexiune puternică.

"Este super deschis și este foarte ușor să vorbesc cu el. Sunt o persoană foarte emoțională. Am multe temeri în general și mă îndoiesc de mine de foarte multe ori. A fost foarte ușor pentru mine să mă exprim așa cum sunt", a adăugat Simona.

Simona Halep nu o va mai întâlni pe Ana Konjuh în primul tur de la Roland Garros.

Jucătoarea din Croația s-a retras din cauza problemelor medicale, astfel că Simona va întâlni o sportivă care a benficiat de statutul de lucky loser.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aceasta este Nastsja Schunk din Germania, aflată pe locul 167 în clasamentul WTA.

Ea a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor, dar benficiaza de statutul de lucky loser și intră în premieră pe tabloul principal de la Roland Garros.

Va fi prima întâlnire a Simonei cu jucătoarea din Germania. Partida va avea loc luni sau marți, la o oră ce nu a fost încă stabilită.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!