Patrick Mouratoglou, aproape să renunțe la colaborarea cu Simona Halep. Anunțul presei din Franța

Patrick Mouratoglou, aproape să renunțe la colaborarea cu Simona Halep. Anunțul presei din Franța

Antrenorul francez al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou ar putea fi în centrul unei mutari interesante în această vară. El este în continuare oficial antrenorul sportivei noastre, care trece totuși printr-o perioadă tulbure, fiind în continuare suspendată pe termen nelimitat.

După pedeapsa primită în toamnă de româncă, francezul și-a luat alte angajamente și a trecut în staff-ul danezului Holger Rune în ultimele luni. Iar presa din Hexagon anunță că el poate deveni antrenor cu normă întreagă pentru cel de-al 6-lea jucător al lumii în clasamentul ATP.

Mouratoglou a fost alături de Rune la turneele de la Roma și Madrid, iar acum presa franceză anunță că acesta va deveni antrenor cu normă întreagă pentru danez, după ce sportivul scandinav a renunțat definitiv la colaborarea cu Lars Christensen, cel care l-a antrenat încă din copilărie, alături de mama sa.

ADVERTISING

Rune a decis să lucreze numai cu Mouratoglou la Roland Garros, iar după turneul de Mare Șlem este posibil ca cei doi să colaboreze și pe termen lung, după cum anunță portalul welovetennis.fr.

De asemenea, înainte de RG, și Coco Gauff din SUA a anunțat că va colabora cu Mouratoglou, având în vedere că nu mai are nici ea un antrenor stabil, aceasta fiind finalista de anul trecut de la French Open.

În ultima perioadă, Patrick Mouratoglou a sprijinit-o cu reacții dure în presă pe Simona Halep, mai ales după ce aceasta a anunțat că a fost din nou amânată în procesul său de către ITIA, care o va audia abia la finele lui iunie, când se vor împlini peste 9 luni de inactivitate pentru româncă, depistată pozitiv la roxadustat în august 2022.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!