Patrick Mouratoglou răspunde criticilor în cazul de dopaj al Simonei Halep

Patrick Mouratoglou răspunde criticilor în cazul de dopaj al Simonei Halep

Antrenorul francez Patrick Mouratoglou a răspuns criticilor în cazul de dopaj al Simonei Halep.

Mulți fani ai Simonei Halep l-au acuzat pe Mouratoglou că nu este suficient de vocal pentru a-i lua apărarea sportivei noastre.

Francezul a fost din nou criticat pe Twitter de o fană a Simonei, care i-a reproșat că nu face niciun comentariu pe această temă.

În replică, Mouratoglou a transmis că i-a luat apărarea Simonei în trecut. "Am făcut-o de atâtea ori!", a răspuns francezul pe Twitter.

În luna octombrie, antrenorul francez s-a limitat a scrie că este alături de tenismena română în lupta pentru a-și dovedi nevinovăția, fără a intra în alte amănunte.

ADVERTISING

"Te susțin 100% în această luptă, Simona. Până la capăt", a scris Mouratoglou pe pagina sa de Instagram.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat săptămâna trecută că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

ADVERTISING

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!