Patrick Mouratoglou anunță despărțirea de vedeta din circuit pe care o antrena

Patrick Mouratoglou anunță despărțirea de vedeta din circuit pe care o antrena

Antrenorul francez de tenis Patrick Mouratoglou a anunțat că nu îl va mai antrena de acum încolo pe tânărul jucător danez Holger Rune.

Cel care în teorie încă este antrenorul Simonei Halep a anunțat oficial despărțirea definitivă de fostul elev, Holger Rune. Cu Mouratoglou pe bancă, Rune a reușit să bifeze primul său turneu de tip Masters 1000, la finele anului trecut, la Paris, într-o finală de poveste cu Novak Djokovici.

„Ce călătorie, Holger! În 9 luni, ai câștigat turneul de la Paris, ai jucat finalele competițiilor de la Monte Carlo și Roma, ai ieșit campion la Stockholm și Munchen... și ai ajuns de pe locul 30 numărul 4 ATP.

Din nefericire, toate poveștile au ajuns la final. Mi-a făcut cea mai mare plăcere să lucrez cu tine și îți voi fi mereu susținător. Întreaga Academie Mouratoglou te susține. Baftă, prietene!”, a sunat mesajul de pe Twitter al marelui antrenor din Hexagon.

ADVERTISING

Așa cum a anunțat recent și mama danezului, într-un interviu pentru cotidianul local Bt.dk, Rune se va baza în continuare pe colaborarea cu fostul său antrenor, Lars Christensen.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!