FCSB anunță venirea unui fundaș de națională după victoria cu Craiova

FCSB anunță venirea unui fundaș de națională după victoria cu Craiova

FCSB, vicecampioana României și lidera în prezent a campionatului, a anunțat venirea unui fundaș stânga de națională după victoria clară, scor 3-0, de sâmbătă seara, în compania celor de la CS Universitatea Craiova.

Roș-albaștrii s-au înțeles cu Cristi Ganea, 31 de ani, fundașul celor de la Panathinaikos, care e astfel foarte aproape să revină în România.

Știrea a fost confirmată chiar de patronul Gigi Becali, după victoria cu oltenii: „M-a sunat impresarul și mi-a zis că a reziliat acolo. Noi ne-am înțeles cu jucătorul. Vine luni, semnează și face vizita medicală. Mi-a plăcut dintotdeauna de el. A avut niște probleme din cauza Covid, de asta nu prea a jucat în ultimul an”, a declarat Becali la televiziunea DigiSport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Cristi Ganea, gol superb cu APOEL

Ganea are 8 selecții la naționala României, plecând din Liga 1 în străinătate în 2018, când a fost vândut de Viitorul la Athletic Bilbao pentru un milion de euro.

ADVERTISING

Sezonul trecut, românul a bifat doar 10 partide la grecii de la PAO, având multiple probleme medicale după ce a contractat o formă serioasă de îmbolnăvire cu virusul SARS Cov-2.

La FCSB, el se va lupta pentru titularizare cu muntenegreanul Risto Radunovici, cel care a și marcat sâmbătă seara cu Craiova golul de 2-0.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!