FCSB, ofertă de peste un milion de euro pentru înlocuitorul lui Cordea: Răspunsul primit

FCSB, ofertă de peste un milion de euro pentru înlocuitorul lui Cordea: Răspunsul primit

FCSB a făcut o oertă de peste un milion de euro pentru jucătorul cu care vrea să-l înlocuiască pe Andrei Cordea (24 de ani), plecat în Arabia Saudită la Al-Tai.

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a oferit 1,2 milioane de euro pentru transferul lui Marius Ștefănescu, jucătorul pe care echipa l-a dorit în locul lui Cordea. S-a lovit, însă, de refuzul lui Sepsi, care a solicitat mai mulți bani.

Astfel, FCSB s-a retras din cursă, a anunțat președintele Consiliului de Administrație.

"Ne-am retras din cursă, e scump, foarte scumă. Peste 1 milione o sumă mare pentru un jucător bun, dar când dai mulţi bani pentru el te gândeşti vei câştiga mai mult de pe el? Gigi plusase şi se dusese la 1.2 milioane. Nu e 1 milion, e mai mult. Ştefănescu acum venea pe o poziţie… E un jucîător bun, indiscutabil, dar ce să joace? Undeva în partea dreaptă, atacant lateral dreapta, iar Octavian Popescu ce joacă? E un jucător care are 20 de ani şi care a demonstrat că poate face diferenţa şi din poziţia aia. Când se va obişnui, va fi altceva", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

Rapid București e singura echipă care mai negociază acum cu Sepsi pentru Ștefănescu, după ce FCSB a renunțat la idea transferului.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!