Holger Rune vorbește deschis despre situația de dopaj a Simonei Halep, eleva antrenorului său Patrick Mouratoglou

Holger Rune vorbește deschis despre situația de dopaj a Simonei Halep, eleva antrenorului său Patrick Mouratoglou

Tenismenul danez Holger Rune a vorbit despre situația în care este implicată de atâtea luni Simona Halep, suspendată provizoriu din toate competițiile după un test anti-doping pozitiv efectuat la US Open 2022.

Rune a început să lucreze cu francezul Mouratoglou cu foarte puțin timp înainte ca Simona Halep să anunțe că e suspendată din tenis pentru dopaj. Aflat la turneul pe iarbă de la Queen’s, danezul a vorbit despre colaborarea cu Patrick, dar a atins și subiectul sensibil al Simonei Halep, fosta lideră mondială WTA.

ADVERTISING

"Suspendarea Simonei Halep i-a permis lui Mouratoglou să se alăture ție, ce a adus Patrick în plus? De asemenea, în ceea ce privește suspendările pentru dopaj, ce părere ai despre jucătorii de tenis care sunt acuzați de suspendare pentru dopaj, pe măsură ce tot mai multe cazuri ies la iveală?", a fost întrebarea celor de la First Sportz, o televiziune britanică. Iar replica tranșantă a nordicului nu a întârziat să apară: "Patrick are o abordare diferită de cea a antrenorului meu danez, care se axează mai mult pe partea mentală a jocului, și cred că am beneficiat foarte mult de pe urma acestui plus. Cât despre cazurile de dopaj... Cu toții trebuie să respectăm regulile și să jucăm în aceiași termeni, în aceleași condiții. În caz contrar, este o concurență nedreaptă. E simplu ca bună ziua".

Holger Rune vs Alex De Minaur Semi-Final Encounter | Queen's 2023 Highlights

Rune a fost eliminat în semifinale la Queens, iar acum așteaptă turneul pe iarbă de Mare Șlem de la Wimbledon, între 3 și 16 iulie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!