Ion Țiriac face un anunț trist în legătură cu Simona Halep: „I-au terminat cariera!”

Ion Țiriac face un anunț trist în legătură cu Simona Halep: „I-au terminat cariera!”

Cunoscutul om de afaceri român Ion Țiriac a vorbit din nou despre situația problematică în care se găsește Simona Halep, încă suspendată pe termen nelimitat de forurile internaționale, după ce a fost prinsă pozitivă la un test anti-doping efectuat în august 2022.

În plus, în luna mai ea a mai primit o acuzație, după ce i s-au găsit câteva nereguli în pașaportul său biologic. Halep încă nu a avut ocazia să se apere, procesul său fiind amânat de mai multe ori de ITIA, iar fostul mare jucător de tenis Ion Țiriac s-a revoltat:

ADVERTISING

„După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona.

Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi. Suntem români și asta ne-o merităm. Că dacă am sta în picioare, în loc sa stăm… Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte? Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm”, a declarat Țiriac într-un interviu pentru cei de la Antena Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Halep e dublă campioană de Mare Șlem, Roland Garros și Wimbledon, câștigând în ultimii 5 ani din tenis suma de 20 de milioane de dolari, cu aproximație.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!