Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, criticat dur din interiorul circuitului: ”Nu mai luați de bun ce spune el”

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, criticat dur din interiorul circuitului: ”Nu mai luați de bun ce spune el”

Francezul Patrick Mouratoglou, cunoscutul om de tenis și antrenor al Simonei Halep, a primit critici neașteptate poate din partea unui coleg de breaslă, fost mare tenismen.

Chiar dacă fostul antrenor al Serenei Williams, cu care aceasta a cucerit 10 titluri de Mare Șlem cu Mouratoglou pe bancă, a început să aibă rezultate și cu Simona Halep, românca având acum un mare triumf la Mastersul 1000 de la Toronto, nu toată lumea îl vede cu ochi buni pe francez în circuit.

Patrick Mouratoglou, surprins total după victoria Simonei Halep: "N-am văzut niciodată așa ceva"

ADVERTISING

Vorbim de Jose Luis Clerc, argentinianul care se ocupă de pregătirea lui Sebastian Baez. El are 25 de titluri în carieră, fost loc 4 mondial ATP în 1981, care a lansat o serie de acuzații vis-a-vis de Mouratoglou: ”Încercați să nu mai luați de bun tot ce spune Mouratoglou! Sfaturile lui sunt discutabile. Mouratoglou pentru mine este un bun motivator, dar la tenis lasă de dorit. Când este cu Tsitsipas nu spune nimic, o face de fațadă. Știu de ce face asta, nu vreau să vorbesc mai multe”, a punctat nervos Clerc, în timp ce comenta partida de tenis de la Cincinnati dintre Tsitsipas și Isner, conform settenis.com.ar.

ADVERTISING

Simona Halep a început colaborarea alături de Mouratoglou în aprilie 2022, având până acum un singur succes, la Toronto.

Pe lângă Halep, el este sfătuitor și pentru jucători precum Stefanos Tsitsipas, Holger Rune sau Cori Gauff, dar și analist TV pentru EuroSport.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!