Simona Halep vine cu o veste bună și dezvăluie motivul principal pentru care a apelat la Mouratoglou: "De aceea am început să lucrez cu el"

Simona Halep vine cu o veste bună și dezvăluie motivul principal pentru care a apelat la Mouratoglou: "De aceea am început să lucrez cu el"

Simona Halep a plecat astăzi către Statele Unite ale Americii, unde săptămâna viitoare va participa la turneul de la Washington.

Tenismena noastră a vorbit despre colaborarea cu Patrick Mouratoglou și a dezvăluit că motivul principal pentru care a apelat la tehnicianul francez este câștigarea unui nou Grand Slam.

"Câștigarea unui Grand Slam? Da, de aceea am început să lucrez cu Patrick, de acceea am făcut atâtea schimbări și sper să se întâmple, dar, dacă nu, voi da tot ce am mai bun", a spus Simona la plecarea spre SUA.

ADVERTISING

"Tot ce se întâmplă se întâmplă bine în viața mea și mă bucur tare mult că a apărut Patrick. Mă ajută tare mult și pe partea de tenis, și pe partea personală. Îmi dă încredere și mă face să cred mai mult în mine. Cred că sunt un pic mai agresivă și acesta este obiectivul", a adăugat sportiva noastră.

Două Grand Slam-uri a câștigat Simona Halep: Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019.

Simona spune că se simte bine și că este pregătită pentru perioada încărcată ce urmează.

"Mă simt bine, am sentimentul plăcut de la Wimbledon, m-am odihnit, m-am antrenat din greu. Nu știu cum o să fie, este un nou sezon, un sezon pe hard, așa că o să văd acolo ce o să fac", a conchis Simona.

ADVERTISING

Programul Simonei Halep în perioada următoare:

1-7 august: Washington Open
8-14 august: Openul Canadei
15-21 august: Cincinnati Open
29 august - 11 septembrie: US Open


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!