Garbine Muguruza îi dă dreptate Paulei Badosa după declarațiile făcute la finalul meciului cu Simona Halep

Garbine Muguruza îi dă dreptate Paulei Badosa după declarațiile făcute la finalul meciului cu Simona Halep

Tenismena iberică Garbine Muguruza a afirmat că este de acord cu declarațiile pe care Paula Badosa le-a făcut la finalul meciului cu Simona Halep de la Wimbledon.

După eșecul înregistrat în fața Simonei la Wimbledon 2022, Badosa le-a reproșat spaniolilor că pun presiune prea mare pe ea și acest lucru o afectează.

Întrebată cum privește declarațiile Badosei, Muguruza a afirmat că este de acord.

"Mi-aș fi dorit ca și de la mine să se ceară mai puțin. Poate am mai mulți ani de experiență decât Paula și a început să îmi placă acea presiune, dar când lucrurile nu merg bine pentru tine este greu. Simt că oamenii au așteptări mari și se întreabă tot timpul ce se întâmplă dacă nu ai rezultate. Este o sabie cu două tăișuri. Mă confrunt cu momente dificile, am momente de îndoială, cu mai puțină încredere, mai multă îngrijorare și asta se reflectă cu siguranță pe chipul meu", a afirmat Muguruza.

ADVERTISING

La finalul meciului cu Simona Halep de la Wimbledon, Paula Badosa a avut un discurs plin de reproșuri la adresa ibericilor.

"Am devenit puțin răsfățați în Spania, pentru că am avut atât de mulți tenismeni buni. Lumea are pretenții foarte ridicate. Ajungi în săptămâna a doua și te întreabă de ce nu poți câștiga. Și dacă pierzi în prima săptămână, ești întrebat de ce nu ai ajuns în săptămâna a doua. Nu știu ce să spun… Nu sunt Rafa Nadal și nici nu o să fiu. Sper că într-o zi voi putea face ceva asemănător, dar mi-ar plăcea să fie un pic mai puțin solicitant", a spus Badosa.

ADVERTISING

6-1, 6-2 este scorul cu care Simona Halep a învins-o pe Paula Badosa în optimile de finală de la Wimbledon, la capătul unui joc care a durat doar 59 de minute.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!