Patrick Mouratoglou, surprins total după victoria Simonei Halep: "N-am văzut niciodată așa ceva"

Patrick Mouratoglou, surprins total după victoria Simonei Halep: "N-am văzut niciodată așa ceva"

Patrick Mouratoglou s-a arătat surprins total după victoria Simonei Halep din turneul de la Toronto.

Antrenorul francez a afirmat că nu a mai văzut niciodată o națiune care să susțină o sportivă așa cum fac românii cu Simona Halep peste tot în lume.

"În primul rând, aș vrea să mulțumesc călduros incredibilului public românesc din Toronto care a fost atât de important în susținerea Simonei în această săptămână victorioasă. N-am văzut niciodată o națiune care își susține campioană atât de intens în toate colțurile lumii. În al doilea rând, aș vrea să mulțumesc membrilor echipei care o ajută pe Simona în fiecare zi. În al treilea rând, aș vrea să o felicit pe Simona. Ai fost o luptătoare incredibilă toată săptămână și ai demonstrat încă o dată de ce ai o carieră impresionantă. Este o onoare să fiu alături de tine. Este primul titlu împreună și unul important. Cu 18 jucătoare din top 20 prezente, înseamnă mult și ne face dornici de și mai mult", a scris Mouratoglou pe Instagram.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Toronto după ce s-a impus în finala cu Beatriz Haddad Maia, scor 6-3, 2-6, 6-3.

În urma acestui rezultat, Simona a făcut un salt de nouă locuri în clasamentul WTA și a ajuns pe 6.

Pentru Simona va urma un nou turneu în această săptămână și va evolua la Cincinnati, competiție ce face parte tot din categoria WTA 1000.

Simona poate urca și mai mult în clasament în funcție de parcursul pe care îl va avea la competiția din SUA.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!