Pas greşit pentru Dinamo Kiev în Ucraina. Mircea Lucescu, nervos pe VAR

Pas greşit pentru Dinamo Kiev în Ucraina. Mircea Lucescu, nervos pe VAR

Formația antrenată de Mircea Lucescu în Ucraina, Dinamo Kiev a făcut un pas greșit în campionatul de la nord de România.

Dinamo Kiev a remizat, scor 2-2, în partida din runda curentă de campionat, împotriva celor de la Kolos Kovalivka, sâmbătă, într-un duel din etapa a 13-a.

Toate cele patru goluri au fost marcate în partea secundă. Seleznov a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 48, apoi Dinamo a rămas în 10 oameni, prin eliminarea lui Shepelev în minutul 54.

Și Kolos a avut un eliminat, pe Maksimenko în minutul 73.

ADVERTISING

Demba Ba vine cu noi detalii despre incidentul de la PSG - Istanbul BB, acolo unde Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism

Kievul a egalat un minut mai tărziu prin golul lui Tsygankov din penalti, iar 2-1 s-a făcut puțin mai târziu, tot prin golul atacantului ucrainean.

FAVBET Ліга. ДИНАМО Київ - КОЛОС Ковалівка 2:2 УВЕСЬ МАТЧ

Antyukh a închis tabela la 2-2 în minutul 88, dar Mircea Lucescu a protestat masiv împotriva arbitrajului, a sistemului VAR mai exact, căci în minutul 54, Shepelev primise doar galben de la central, dar a primit roșu după intervenția VAR.

ADVERTISING

Mircea Lucescu va ierna pe primul loc în Ucraina, dar Șahtior se poate apropia la un singur punct dacă învinge în partida de duminică.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Norvegia se distrează cu Croația și e ca și calificată în semifinalele Euro. Rezultatele și clasamentul din grupa României

Simona Halep, analizată de presa din Italia. Care este cea mai importantă persoană din viața ei și ce lucru important a făcut la 18 ani

SUA au aprobat vaccinul Pfizer - BioNTech împotriva COVID: Cât de repede va ajunge la populație

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!