Parma a stabilit prețul lui Dennis Man: Primul club care îl ofertează oficial

Parma a stabilit prețul lui Dennis Man: Primul club care îl ofertează oficial

Parma a stabilit prețul pentru care Dennis Man poate fi vândut, iar un prim club a făcut deja o ofertă.

Dennis Man a ajuns rezervă la Parma, iar conducerea cere 11 milioane de euro pentru a se despărți de el.

Giovani Becali a anunțat că Galatasaray l-a ofertat deja, însă oferă doar 7 milioane de euro. Totuși, Giovani e încrezător că transferul se poate face.

"Fatih Terim mi-a zis că îl dorește pe Man la Galatasaray. Pe el nu-l interesează unde e Parma, cum e Parma în clasament, el vrea jucătorul, îl vrea pe Man! Mi-a cerut să facem transferul. Lui Fatih Terim îi place Man foarte mult, asta vă spun clar. Galatasaray nu poate da însă mai mult de 6-7 milioane de euro pe Man, iar Parma cere 11 milioane, cu cât l-a luat de la Steaua.

Sunt doar vorbe acum, faptele contează până la urmă. Poate fi chiar și un transfer definitiv, poate fi un împrumut pe un an și jumătate cu opțiune obligatorie de cumpărare peste 3 ani sau un împrumut cu o sumă fixă… Sunt mai multe posibilități, vorbim și vedem unde ajungem", a spus Giovani Becali pentru Fanatik.

De asemenea, Giovani Becali spune că salariul lui Dennis Man nu ar fi o problemă pentru Galatasaray.

"Știu sigur că salariul lui Man nu ar fi o problemă pentru Galatasaray. O problemă ar fi doar suma de transfer, modul cum s-ar realiza mutarea de la Parma la Galatasaray", a mai spus Giovani Becali.

Dennis Man a devenit rezervă neutilizată la Parma în ultimele două meciuri, după ce antrenorul l-a criticat public.

El are un salariu de 1.2 milioane de euro pe an la echipa din Serie B.