Panduru îl pune la zid pe Dan Petrescu: "Eu îţi spun ce am văzut"

Panduru îl pune la zid pe Dan Petrescu: "Eu îţi spun ce am văzut"

Basarab Panduru consideră că Dan Petrescu este principalul vinovat pentru eliminarea lui CFR Cluj în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

Jocul precaut practicat de campioana României este motivul pentru care Pyunik a reușit să producă surpriza, este de părere Panduru.

"Habar n-am cu ce să încep. După meciul tur am crezut ca n-au probleme, dar faptul că tu nu joci nimic în meciul de acasă mie îmi spune multe. Întotdeauna când CFR câştigă cu 1-0 se spune că asta e scorul, ei uite că nu mai merge. E o ruşine de joc. În două meciuri tu nu vrei să joci fotbal cu o echipă slabă. Eu îţi spun ce am văzut. Până la urmă dacă îi tot faci pe slabi ăştia buni iţi vor da în cap. Că tot zice că sunt buni, nu, nu sunt", a spus Panduru la Orange Sport.

ADVERTISING

"Mie mi se pare că este o diferenţă mare de valoare. Eu am spus că era mai bine să bată acolo, să nu mai am treabă după. Nu mă aşteptam să egaleze în prelungiri după ce a mercat Petrila. Pe faza de apărare erau 5 pe fund, patru la mijloc şi un atacant, culmea, dacă cu ăştia jucăm aşa… Boateng ori e pus, ori face lucruri care îl depăşesc pe el. Faptul că tot îi faci buni, nu dăunează?", a adăugat fostul internațional român.

CFR Cluj a fost eliminată la penaltiuri de Pyunik Erevan în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După 0-0 în tur, campioana României n-a reușit să o învingă pe campioana Armeniei nici în returul de acasă deși a condus de două ori.

2-2 a fost scorul întâlnirii din Gruia după 120 de minute, armenii impunându-se la loviturile de departajare cu 4-3.

CFR Cluj pică astfel în preliminariile Conference League, unde o va întâlni pe Inter Club d'Escaldes (Andorra).

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇