Otto Hindrich, băgat în ședință după dezvăluirile făcute despre situația de la CFR Cluj: Ce i-a spus lui Dan Petrescu

Otto Hindrich, băgat în ședință după dezvăluirile făcute despre situația de la CFR Cluj: Ce i-a spus lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a avut o discuție cu portarul Otto Hindrich, după dezvăluirile pe care acesta le-a făcut despre situația de la CFR Cluj.

Hindrich declarase în presa maghiară că jucătorii de la CFR Cluj îl ceartă constant, dar portarul i-a zis lui Dan Petrescu faptul că nu a făcut acele declarații.

"Mi-a spus că nu a zis ce s-a scris acolo. Eu îl cred pe băiat. E un tip cuminte, serios. Poate nu trebuia să dea interviul. Sunt convins că face o treabă bună, chiar e surpriza plăcută din ultimii ani de la CFR. Nimeni nu se aștepta să ajungă titular", a spus Petrescu pentru Playsport.

ADVERTISING

Totodată, Dan Petrescu a explicat de ce îl titularizează în continuare pe Otto Hindrich.

"Nu aș fi crezut acum trei ani că aș face așa ceva. Sincer! M-a convins însă prin prestațiile lui. Nu poți să scoți un portar care apără foarte bine", a explicat Petrescu.

Anterior, Hindrich declarase că este sub o presiune uriașă deoarece colegii îl ceartă și îl privesc urât de fiecare dată când greșește.

„Este o atmosferă rece și există presiune și există multă presiune. Jucătorilor nu le pasă cine este în echipă, ci doar să fie cei mai buni coechipieri. Ori de câte ori fac o greșeală, mă privesc urât și mă ceartă. Nu e vorba că nu mă plac. Mă plac și încearcă să mă ajute, dar când există o astfel de situație mă ceartă. De exemplu, după meciul cu FCSB. Există multă presiune la CFR”, a spus Otto Hindrich pentru Kronica.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!