Olimpiu Moruțan și-a stabilit viitorul: Anunțul făcut de impresarul său

Olimpiu Moruțan și-a stabilit viitorul: Anunțul făcut de impresarul său

Olimpiu Moruțan (23 de ani) are viitorul fotbalistic „legat” de Italia, unde joacă în prezent, la Pisa în Serie B, unde a fost împrumutat cu opțiune de cumpărare de la Galatasaray.

Agentul lui Moruțan, Ioan Becali, a vorbit pentru presa din Italia și a spus că, mai mult ca sigur, fotbalistul român va continua să joace în „Cizmă” și nu va reveni în Turcia, la Galatasaray.

Salernitana s-a interesat de serviciile lui Moruțan, conform presei din Italia, iar Becali e sigur că acesta va continua în Italia, la Pisa, Salernitana sau în altă parte.

ADVERTISING

"Confirm că există interes pentru băiat, care, cel mai probabil, va rămâne în Italia. Nu va reveni cu siguranță în Turcia! Dar vom discuta și stabili asta cu exactitate mai târziu. Va fi totul mai clar când vom știi dacă Pisa îi va plăti clauza de cumpărare definitiv sau nu", a spus Ioan Becali, conform La Nazione.

Galatasaray vrea 5,5 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Olimpiu Moruțan la Pisa.

Olimpiu Moruțan a marcat șase goluri și a livrat șapte pase de gol în 29 de meciuri (1.971 de minute) jucate pentru Pisa în toate competițiile sezonului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!