Olanda, prima adversară a României la Euro, a învins Norvegia, Brazilia și Danemarca într-un turneu amical

Olanda, prima adversară a României la Euro, a învins Norvegia, Brazilia și Danemarca într-un turneu amical

Națională feminină de handbal feminin a României are cu siguranță de ce să se teamă înainte de debutul Europenelor din Macedonia, Slovenia și Muntenegru, debut care are loc pe 5 noiembrie.

Vom întâlni Olanda, o națională care în turneul amical din Stavanger, Norvegia, a arătat o formă de invidiat, trecând de 3 naționale cu mare renume mondial în acest sport, țara gazdă, Danemarca și Brazilia.

Echipa pregătită de Per Johansson, fostul antrenor al CSM București, a câștigat toate cele trei partide din InterSport Cup. În prima zi, Olanda a dispus clar de Norvegia, 33-24, apoi a trecut de Brazilia (27-26), pentru ca duminică să învingă și Danemarca (26-25).

Netherlands vs Norway Handball Women's World Championship Spain 2021

Brazilia e fostul loc 6 la ultimul Campionat Mondial, în timp ce danezele au fost locul 4 la Euro 2020 și medaliate cu bronz la Mondialul din 2021.

ADVERTISING

Angela Malestein, Merel Freriks și Laura van der Heijden au fost sportivele în mare formă în partida cu nordicele. Primul meci al româncelor de la EURO va fi chiar cu Olanda, pe 5 noiembrie, de la 21.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

Din grupa C mai fac parte Franța, campioana olimpică en-titre, și Macedonia de Nord, țara gazdă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇