Accidentare de ultimă oră în lotul naționalei României cu puțin timp înainte de startul Campionatului European

Accidentare de ultimă oră în lotul naționalei României cu puțin timp înainte de startul Campionatului European

Echipa națională de handbal feminin a României se pregătește de startul Europenelor, începând cu 5 noiembrie, însă a primit o veste tare proastă cu doar câteva zile înainte de debut.

Una dintre cele mai valoroase și experimentate jucătoare din lot, Eliza Buceschi, campioana României cu Rapid București, s-a accidentat după ultimul meci amical cu Ungaria, pierdut sâmbătă la Tatabanya cu scorul de 28-33.

O accidentare venită în prima repriză a amicalului cu echipa vecină. Mai mult, Crina Pintea nu a putut juca în acest meci test din cauza durerilor la șold prezente, iar Lorena Ostase a suferit și ea o accidentare la un deget.

ADVERTISING

Pe 2 noiembrie vom mai juca într-un meci amical, cu Germania, și ea prezentă la turneul final.

”Din păcate, pe lângă lipsa Crinei Pintea, care nu a jucat fiindcă nu are niciun antrenament de handbal în ultimele 7 zile după problema de la șold, ci doar program de recuperare, a apărut o nouă accidentare la Eliza Buceschi în prima repriză, iar acest lucru ne-a limitat numărul de soluții la 9 metri. Sperăm să nu fie atât de grav și să putem conta pe aportul ei în continuare. Ne dorim să ajungem cu lotul valid și cât mai aproape de capacitate maximă la meciul cu Olanda”, a vorbit antrenorul nostru Florentin Pera într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România este în grupa C la Euro, o grupă care se va desfășura în Macedonia de Nord, acolo unde vom întâlni Olanda pe 5 noiembrie, Franța pe 7 și gazda Macedonia pe 9.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇