Oferta primită de Vlad Chiricheș: Dorit de FCSB, o nouă propunerea iese la iveală

Oferta primită de Vlad Chiricheș: Dorit de FCSB, o nouă propunerea iese la iveală

Vlad Chiricheș (33 de ani) este dorit la FCSB, echipă care caută un al doilea fundaș central după ce l-a luat pe sud-africanul Siyabonga Ngezana de la Kaizer Chiefs.

Căpitanul naționalei României se află în negocieri cu FCSB, însă se pare că nu duce lipsă de oferte. Înaintea negocierilor cu FCSB, un club din Italia a luat legătura cu Cremonese – echipa lui Chiricheș – pentru a se interesa de posibilitatea transferului.

Presa din Italia scrie despre interesul lui Cagliari, echipă care a promovat în Serie A la finalul sezonului trecut de Serie B, pentru Vlad Chiricheș. Șefii lui Cagliari s-au interesat de Chiricheș în pauza de iarnă, în ianuarie 2023, și îl doreau pe fundașul român să pună umărul la promovare.

ADVERTISING

Totuși, Vlad Chiricheș a rămas pe loc și acum se apropie de rezilierea contractului cu Cremonese, iar varianta revenirii la FCSB - în România - nu este deloc exclusă.

Chinuit de probleme musculare, Vlad Chiricheș a jucat doar 17 meciuri (1.077 de minute) în sezonul trecut la Cremonese, în Serie A, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!