O fostă mare tenismenă dezvăluie de ce nu s-a înțeles niciodată cu Maria Sharapova

O fostă mare tenismenă dezvăluie de ce nu s-a înțeles niciodată cu Maria Sharapova

Fosta jucătoare de tenis Nadia Petrova a dezvăluit motivul pentru care nu s-a înțeles niciodată bine cu Maria Sharapova.

Deși ambele sunt rusoaice, cele două au avut probleme din cauza unui meci disputat în urmă cu mai mulți ani.

Deranjat de comportamentul anturajului Mariei, antrenorul Nadiei l-a luat pe tatăl Sharapovei de gât și l-a aruncat în coșul de gunoi. Petrova spune că Sharapova nu a trecut niciodată peste acest incident.

"Pe când avea 15 ani, la unul dintre primele turnee profesioniste, am jucat în turul 2. Pe o parte a terenului stătea tatăl sau, pe alta antrenorul Robert Ransdorp. Ei comentau constant, țipau, o încurajau pe Masha, iar tatăl meu a țipat. Apoi, ei au început să aplaude puternic înaintea serviciului meu ca să mă forțeze să greșesc. Apoi, tatăl meu a țipat la ei, iar eu m-am întors și le-am spus în engleză să tacă din gură.

ADVERTISING

Am pierdut meciul în trei seturi. Maria a jucat bine atunci, dar țipetele din tribune depășeau orice imaginație. După meci, ne-am întâlnit în vestiar. Antrenorul meu a început să țipe la ei, le-a spus că e urât și lipsit de fair-play ce au făcut. Ulterior, l-a luat pe tatăl Mariei, Yuri, de gât și l-a aruncat într-un coș de gunoi uriaș! Din acest motiv, antrenorul a fost descalificat la mai multe turnee și a început tensiunea cu Maria care a durat întreaga carieră. Când treceam pe lângă ea, ea se uita în direcția opusă, nici nu saluta", a spus Nadia Petrova, citată de GoTennis.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nadia Petrova a ajuns cel mai sus pe locul 3 în clasamentul WTA și are două semifinale la Roland Garros.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇