O fostă legendă a lui Ajax dă de pământ cu Răzvan Marin: ”Parcă e daltonist”

O fostă legendă a lui Ajax dă de pământ cu Răzvan Marin: ”Parcă e daltonist”

Răzvan Marin, mijlocașul român de la Ajam Amsterdam, a fost aspru criticat de o mare legendă a clubului în alb și roșu, trecut în carieră și pe la Real Madrid.

Jucătorul care s-a format la Viitorul, trecut și pe la Standard Liege, în prezent ajuns la 24 de ani, a fost înlocuit la pauză în ultimul amical disputat de Ajax, scor 2-0 cu austriecii de la Wolfsberger.

Răzvan Marin, aproape de a semna cu o grupare cunoscută din Serie A, dar Ajax se opune

La finalul partidei din Austria, internaționalul român a fost dur criticat de fostul mare mijlocaș Rafael van der Vaart: ”Să recunoaștem..Marin a fost foarte slab, foarte slab! Se mişcă bine, am avut întotdeauna sentimentul că poate mult mai mult. Dar nu are încredere deloc în el, în ce poate el să facă pe teren. Cum joacă mingea... parcă e daltonist”.

Declarația lui Van der Vaart, fostul jucător de la Real Madrid, pentru televiziunea olandeză Ziggo Sport
ADVERTISING

Nu vreau să spun o prostie deja, însă eu continui să cred că poate mai mult și că poate juca titular într-un viitor la noi la club. Era probabil cel mai bun de la Standard Liege. Ajungând la Ajax, e ca şi cum şi-ar spune - parcă nu sunt suficient de bun - . Nu ai voie să pierzi mingea pe postul lui la Ajax. Nu e posibil. Dacă îi vezi cursele, avansările, şutul bun... Acela este el cu adevărat”, mai adăuga fostul mare sportiv de la Tottenham, Ajax şi PSV.

ADVERTISING

Van der Vaart are 25 de goluri în 109 selecții la naționala Olandei.

Citește și alte subiecte de mare interes pe site-ul nostru SpotMedia.ro:

Ministerul Sănătății a publicat regulile ce trebuie respectate în școli: Distanțarea fizică e obligatorie, elevii vor purta măști și vor fi supravegheaţi în pauze

Ambasadorul SUA: Refuz să las telefonul meu inteligent să comunice cu comuniștii chinezi. România să decidă cu cine vrea să facă afaceri

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇