Răzvan Marin, aproape de a semna cu o grupare cunoscută din Serie A, dar Ajax se opune

Răzvan Marin, aproape de a semna cu o grupare cunoscută din Serie A, dar Ajax se opune

Răzvan Marin are șansa de a părăsi formația Ajax Amsterdam, acolo unde este legitimat din vara trecută, dar unde a primit foarte puține șanse de a juca în sezonul trecut.

La 24 de ani, Marin poate evolua într-un campionat de top al Europei, în Italia, în Serie A, pentru Cagliari, echipă care îl dorește cu insistență în această vară, însă Petre Marin, fostul mare fundaș stelist, tatăl lui Răzvan, spune că Ajax refuză orice negociere.

"Tot timpul în jurul lui Răzvan a existat interes, dar ei au refuzat orice discuţie pe această temă, cu orice echipă! Probabil o să aibă discuţii cu antrenorul şi cu cei din conducerea lui Ajax, căci își dorește sincer să plece ca să joace. El îşi doreşte foarte mult să evolueze, să aibă continuitate".

Declarația lui Petre Marin pentru cei de la AntenaSport
ADVERTISING

Eusebio Di Francesco i-a luat locul lui Walter Zenga după demiterea acestuia, iar o țintă pentru fostul antrenor al Romei este și Marin pentru mijlocul terenului, după cum au scris cei de la Calciomercato.it.

În primul amical al verii pentru AJax, Răzvan Marin a evoluat întreaga repriză secundă și a oferit și o pasă de gol, în victoria cu 6-1 în fața celor de la RKC Waalwijk. Joi, Ajax va mai evolua într-un meci test cu Utrecht.

Iată și alte știri interesante pe SpotMedia.ro despre Răzvan Marin, fostul jucător de la Viitorul și Standard Liege:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Răzvan Marin, primele momente de strălucire la Ajax după cinci luni

Ajax Amsterdam i-a stabilit un preț lui Răzvan Marin - presă

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇