Răzvan Marin, primele momente de strălucire la Ajax după cinci luni

Răzvan Marin, primele momente de strălucire la Ajax după cinci luni

Internaționalul român Răzvan Marin, 24 de ani, legitimat la Ajax Amsterdam, a primit o nouă șansă din partea antrenorului său și a și oferit o pasă de gol într-un meci amical disputat în acest week-end.

Pe teren propriu, „lăncierii” au câștigat clar amicalul cu RKC Waalwijk, scor 6-1, un meci în care Marin a evoluat întreaga repriză secundă. A fost prima partidă după 5 luni de zile în tricoul alb și roșu pentru Răzvan, care a centrat perfect la golul de 3-0 al lui Ekkelenkamp.

Highlights | Ajax - RKC Waalwijk | Pre-Season Friendly
ADVERTISING

Rămâne de văzut dacă românul va intra în acest nou sezon în planurile managerului ten Hag, mai ales că se vorbește în presa din Belgia despre faptul că mijlocașul Danny van de Beek va pleca de la Ajax la o mare echipă europeană, iar acest lucru înseamnă că românul de 24 de ani va primi o nouă șansă de titularizare.

12,5 milioane de euro a plătit Ajax vara trecută pentru Marin, de la Standard Liege, din prima ligă belgiană. El are un singur trofeu la Ajax, Supercupa Olandei, tot vara trecută.

Fostul jucător de la Viitorul are o cotă de piață în acest moment de 8 milioane de euro, iar sezonul trecut la Ajax a bifat 10 meciuri, a oferit o pasă de gol și a încasat și un cartonaș galben.

ADVERTISING

Iată și alte noutăți interesante din lumea sportului, aduse de SpotMedia.ro:

Roger Federer a împlinit 39 de ani: Iată 39 de momente de neuitat din cariera sa (Video)

Începe războiul declarațiilor înainte de Barcelona - Bayern: Ar trebui să greșim prea mult ca să pierdem cu ei

WTA pregătește o măsură drastică


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇