Numele lui Maradona a răsunat în lume, la data la care ar fi împlinit 61 de ani (Video)

Numele lui Maradona a răsunat în lume, la data la care ar fi împlinit 61 de ani (Video)

Diego Maradona a fost comemorat în marile colțuri ale lumii, la data la care ar fi trebuit să împlinească 61 de ani.

Legendarul fotbalist argentinian, considerat de mulți specialiști cel mai mare fotbalist al planetei din toate timpurile a fost amintit de toată suflarea fotbalistică sâmbătă. În minutul 10 al partidei dintre Boca Juniors și Gimnasia La Plata, meciul a fost întrerupt, fotbaliștii și suporterii strigându-i numele lui Maradona și ovaționând minute în sir, pe tabelă apărând momente frumoase din cariera marelui Diego.

ADVERTISING

La acest meci mai sus-amintit, ca și în toată etapa din Argentina, Asociația Argentiniană de Fotbal a decis să-l comemoreze pe Maradona, cerându-le tuturor fotbaliștilor să apară în tricouri albe cu imaginea lui El Pibe, înainte de fluierul de start al jocurilor.

Toate meciurile din Argentina din această rundă vor fi întrerupte în minutul 10 în semn de omagiu, acordându-se 60 de secunde pentru aplauze în memoria lui Diego Armando. "Astăzi, la 61 de ani de la naşterea sa, amintirea sa este mai prezentă ca niciodată. Pentru că Diego este etern", au scris cei din Federația Argentiniană de fotbal.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

A fost evident o mare sărbătoare și la Napoli, acolo unde Diego a evoluat între 1984 și 1991. Mulți fani au ieșit pe străzi, au dansat, s-a strigat numele marelui argentinian. Maradona va fi evocat pe stadionul care se numește deja Diego Maradona din Napoli pe 28 noiembrie, la meciul cu Lazio, unde jucătorii vor purta tricoul speciale cu chipul imensei legende.

De asemenea, fostul mare jucător brazilian Ronaldo a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram: "La mulți ani. Îmi este dor de tine, maestre, legenda fotbalului!".

ADVERTISING

Maradona a murit la 60 de ani pe 25 noiembrie 2020, după un stop cardio-respirator.

Diego Maradona Goals That SHOCKED The World

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!