Numele antrenorului ales de Simona Halep pentru turneele de la Indian Wells și Miami - surse

Numele antrenorului ales de Simona Halep pentru turneele de la Indian Wells și Miami - surse

Simona Halep a luat o decizie importantă și anume aceea de a merge alături de un antrenor din cadrul academiei lui Patrick Moratoglou de la Paris la turneele americane de la Indian Wells și Miami.

Așa cum spunea și românca de 30 de ani la aeroportul Otopeni, în fața presei strânse acolo, înainte de plecarea în SUA, Halep va merge alături de un antrenor francez în State, fiind pentru prima dată însoțită de un tehnician, după ce i-a demis pe Adi Marcu și Daniel Dobre, la debut de lună februarie.

E vorba de antrenorul de 29 de ani Morgan Bourbon, cel ales să o întovărășească pe Halep la turneele din Statele Unite, Indian Wells, Miami, dar și Charleston, așa cum anunță cotidianul ProSport.

ADVERTISING

După această scurtă colaborare, Simona Halep va alege dacă va transforma această asociere într-un contract full time, sau va merge pe mâna unui alt antrenor.

Ce spune Simona Halep de cooptarea unui nou antrenor: ”Este important într-o echipă”

Bourbon a fost și jucător de tenis, dar nu a urcat niciodată mai sus de locul 1104 ATP.

El a fost angajat de Patrick Mouratoglou în 2018, însoțindu-l în câteva turnee și pe jucătorul profesionist francez Benoit Paire, cu care este bun prieten.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!