Simona Halep a plecat spre Indian Wells, dar gândurile sale se îndreaptă către Ucraina: ”Este greu să îți imaginezi că se poate întâmpla așa ceva”

Simona Halep a plecat spre Indian Wells, dar gândurile sale se îndreaptă către Ucraina: ”Este greu să îți imaginezi că se poate întâmpla așa ceva”

Simona Halep a plecat duminică în Statele Unite, acolo unde va avea parte de două turnee extrem de puternice, la Indian Wells și Miami.

Între 9 şi 20 martie românca va participa la Indian Wells, iar între 22 martie şi 3 aprilie la Miami. Aflată pe aeroportul de la Otopeni și vorbind în fața jurnaliștilor prezenți, Simona s-a arătat realmente îngrijorată de războiul dintre Ucraina și Rusia, război aflat deja în a 11-a zi.

”Este ceva ce nu mi-am putut imagina vreodată că o să se întâmple. (n.r.: aici răspunzând la întrebarea legată de jucătorii ruşi care şi-au retras steagul de pe Instagram). Nu cred că trebuie să-i judecăm pe ei. Nu cred că au ceva în comun doar că sunt din acea ţară... E greu să spun eu ceva. Probabil, o să se decidă mai multe chestii, mă gândesc în următoarea perioadă.

2015 BNP Paribas Open Final WTA Highlights | Simona Halep vs Jelena Jankovic

Eu sper totuşi să se termine cât mai repede şi să nu fie alte victime. Mi-e milă de sentimentele pe care ei le trăiesc acum pentru că nu e uşor să ţi se ia steagul din faţa numelui când joci un sport individual. Mi se pare dramatic tot ce se întâmplă. Nu am putut să îmi imaginez aşa ceva. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce ei trăiesc acum. Este şi greu să spui ceva. Este şi greu, nu ştiu, să îţi imaginezi aşa ceva. Sper să nu se întâmple nimic mai mult”, a comentat această situație tulbure Halep, la plecarea din țară.

ADVERTISING

Simona Halep va participa în cadrul unui turneu Tie Break Tens la Indian Wells

Cel mai bun rezultat pentru ea la IW a fost triumful din 2015, iar anul trecut a bifat aici în California un tur III.

Turneul de la Indian Wells începe în SUA după 9 martie, iar pe 8 Halep va lua parte la un demonstrativ de tip Tie Break Tens, alături de alte vedete ale sportului alb, precum Osaka, Sakkari sau Badosa.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!