Număr impresionant de tenismene din România înscrise la Australian Open 2021

Număr impresionant de tenismene din România înscrise la Australian Open 2021

Un număr impresionant de mare de jucătoare românce s-au înscris până acum pentru primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open, ce va începe după 8 februarie 2021.

12 tenismene din România s-au înscris deja la turneul din Antipozi, primul Grand Slam al anului viitor, desfășurat în condiții speciale.

Între 15-17 ianuarie, toți sportivii care urmează să participe la AO trebuie să vina în Australia pentru a petrece apoi 2 săptămâni de carantinare, în care vor fi cu toții testați de minimum 5 ori.

ADVERTISING
Simona Halep's best shots | Australian Open 2020

Cinci românce sunt deja pe tabloul principal, e vorba de Simona Halep (numărul 2 WTA), Patricia Ţig (56 WTA), Sorana Cîrstea (71 WTA), Irina Begu (78 WTA) şi Ana Bogdan (92 WTA), dar și alte șapte sunt prezente în calificări: Irina Bara (119 WTA), Mihaela Buzărnescu (137 WTA), Monica Niculescu (144 WTA), Gabriela Ruse (159 WTA), Jaqueline Cristian (168 WTA), Laura Paar (193 WTA) și Gabriela Talabă (205 WTA).

În plus, o noutate este că planul organizatorilor este de a avea și fani în tribune, iar deja o parte din bilete au fost puse în vânzare, așa cum SpotMedia.ro v-a anunțat tot miercuri:

ADVERTISING

Organizatorii de la Australian Open au început să pună în vânzare bilete pentru luna februarie

71 de milioane de dolari australieni va fi fondul de premiere al acestei ediții de Australian Open, unde Novak Djokovici și Sofia Kenin sunt așteptați să își apere titlul cucerit în 2020.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Simona Halep dezvăluie decizia luată după eșecul de la Roland Garros: „Direct la gunoi!”

Iga Swiatek, avertizată: „Simona Halep nu va sta cu brațele încrucișate”

ADVERTISING

Care au fost cele mai mari deziluzii ale Simonei Halep în 2020 și despre care meci spune că a fost ”un eșec care a lăsat urme”

Simona Halep a vorbit despre problemele întâmpinate din cauza pandemiei de coronavirus, dar și despre marele său obiectiv din 2021, Jocurile Olimpice

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!