Care au fost cele mai mari deziluzii ale Simonei Halep în 2020 și despre care meci spune că a fost ”un eșec care a lăsat urme”

Care au fost cele mai mari deziluzii ale Simonei Halep în 2020 și despre care meci spune că a fost ”un eșec care a lăsat urme”

Simona Halep a recunoscut care au fost cele mai grele momente și care au fost cele mai mari deziluzii din acest an 2020 care e pe cale să se încheie, un an în care sportiva noastră a triumfat în 3 turnee WTA și în care tocmai a fost aleasă din nou sportiva anului.

Pe lângă acele victorii de mai sus, de la Dubai, Roma sau Praga, au fost însă și momente mai delicate în acest an. E vorba de eliminarea de la Australian Open din ianuarie din semifinale, la capătul unui meci electrizant cu Garbine Muguruza, dar și de, evident, eliminarea din optimile de la Roland Garros, cu Iga Swiatek, 19 ani, viitoarea campioană de la Paris.

ADVERTISING

Simona Halep a vorbit despre problemele întâmpinate din cauza pandemiei de coronavirus, dar și despre marele său obiectiv din 2021, Jocurile Olimpice

”Pot să spun că în Australia aveam o șansă mai mare, eram în semifinală. Dacă reușeam să câștig acel meci, poate aveam o șansă împotriva lui Kenin. Însă au fost rezultate bune, a fost un Grand Slam foarte, foarte bun, la început de an. Muguruza a jucat foarte bine și a câștigat meciul pe bună dreptate. Eu am dat tot ce am avut mai bun, așa că nu mi-a părut rău. La Roland Garros, Swiatek a jucat incredibil. Poate n-am jucat cel mai bun meci al meu, dar a fost peste și a meritat să câștige turneul”.

ADVERTISING

Legat strict de înfrângerea aceea usturătoare cu Iga Swiatek, din optimile RG, Simona a încercat să explice mai concret ce a simțit după acel eșec de mari proporții (scor 1-6, 2-6), mai ales în momentul în care era favorita numărul 1 clar de la Paris:

”Am fost dezamăgită, am fost un pic lovită de tren, dar e o senzație pe care o ai atunci când nu poți să legi, când nu simți ritmul jocului. Ea a dat foarte puternic în toate mingile, i-au intrat foarte multe și n-a greșit, ceea ce m-a debusolat un pic. După câteva zile, am fost OK și mi-am spus că asta e, merg mai departe, mai am câțiva ani în față”, puncta Simona Halep într-un interviu pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING
Simona Halep vs Iga Swiatek - Round 4 Highlights I Roland-Garros 2020

Simona Halep va participa la debutul anului 2021 la un turneu WTA 500 de la Melbourne și apoi se va pregăti de startul Australian Open, primul trofeu de Mare Șlem al anului, după 8 februarie.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Darren Cahill dezvăluie cine e omul care a schimbat-o complet pe Simona Halep

Reacția Simonei Halep după ce a primit din nou titlul de sportivul anului în România

Simona Halep dezvăluie cine e jucătoarea împotriva căreia nu-i place să joace: "Este enervant"

Iga Swiatek, avertizată: „Simona Halep nu va sta cu brațele încrucișate”

Simona Halep dezvăluie decizia luată după eșecul de la Roland Garros: „Direct la gunoi!”

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!