Novak Djokovic, eliberat de australieni: A mers direct la antrenament

Novak Djokovic, eliberat de australieni: A mers direct la antrenament

Novak Djokovic a fost eliberat din hotelul în care se afla, a anunțat fratele tenismenului, Djordje, într-o conferință de presă susținută la Belgrad.

Imediat după ce și-a recăpătat libertatea, Djokovic a mers direct la antrenament, din dorința de a se pune la punct cu pregătirea fizică înainte de Australian Open.

"Novak este liber, a fost pe terenul de tenis cu puțin timp în urmă, s-a antrenat. A mers în Australia pentru a juca tenis, să lupte pentru trofeu și pentru un nou record. A ajuns acolo cu cele mai bune intenții și a avut toate documentele pe care i le-au cerut", a spus Djordje Djokovic.

ADVERTISING

De asemenea, la conferința de presă a fost prezentă și mama sportivului, Diana.

"Am arătat întregii lumi ce nedreptate i-a fost făcută. Există un Dumnezeu și încă mai există dreptate în lume. Justiția și-a spus cuvântul și Novak a fost eliberat. Aceasta este cea mai mare victorie a lui, mai mare decât toate Grand Slam-urile", a mai spus Diana Djokovic.

Amintim că un judecător a revocat decizia prin care viza lui Novak Djokovic a fost anulată, pe motiv că tenismenul sârb nu a avut suficient timp să ofere contraargumente în timp ce se afla la controlul documentelor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Totuși, chiar dacă astăzi a fost eliberat, Djokovic este încă în pericol și viza poate fi anulată din nou de ministrul Imigrației din Australia.

O decizie finală va fi luată cel mai probabil marți.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!