Noul antrenor al Rapidului dezvăluie în presa scoțiană mutările cheie la care se gândește pentru viitorul sezon

Noul antrenor al Rapidului dezvăluie în presa scoțiană mutările cheie la care se gândește pentru viitorul sezon

Rapid București are de câteva zile bune un nou antrenor, e vorba de nord-irlandezul Neil Lennon, multiplu campion în Scoția cu Celtic Glasgow.

El a semnat un contract valabil pe 2 ani cu giulestenii, care au terminat pe 6 în play-off. Lennon s-a declarat convins la conferința de presă de prezentare de planul de investiții al lui Dan Șucu. Și a dezvăluit și care sunt mutările viitoare avute în plan într-o emisiune din Scoția.

Neil Lennon a fost invitat la emisiunea PLS Soccer - The Football Show din Scoția pentru a prefața derby-ul dintre Celtic și Rangers din finala Cupei Scoției, trofeu pe care fosta sa echipă Celtic l-a adjudecat cu 1-0: ”Avem o șansă să luptăm pentru titlu. Patronul are planuri mari pentru club. E ambițios. Avem un stadion nou, o bază bună de pregătire, deci clubul s-a mișcat în direcția corectă. Vrea să lupte pentru titlu, iar asta mă atrage. Am mai avut și alte oferte, dar cred că am mers într-o țară în care investițiile cresc și fotbalul se transformă.

ADVERTISING

L-am cunoscut pe patron, domnul Șucu, în Grecia. E impresionat. Are etică, are principii și vrea să facă lucrurile corect. Nu vrea ca doar prima echipă să fie bună, ci și clubul, să construiască ceva pentru tineri. Ăsta e planul lui. E foarte ambițios, e foarte bogat și iubește fotbalul. Începem de la zero. Patronul știe de probleme. Avem un nou antrenor, un nou staff, un nou director sportiv. A scăpat de oamenii cu care nu era fericit și despre credea că nu-și fac treaba într-un mod profesionist”, a spus Lennon, la PLZ Soccer.

ADVERTISING

Lennon mai are și, pe lângă cele 5 titluri amintite mai sus, și patru Cupe ale Scoției, o Cupă a Ligii, Cupa Ciprului cu Omonia Nicosia, o promovare cu Hibernian, reușind să bifeze și titlul de antrenor al anului în Scoția de 3 ori.

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!