Nou antrenor pentru Emma Răducanu

Nou antrenor pentru Emma Răducanu

Tenismena din Marea Britanie cu origini românești Emma Răducanu a angajat în probe un nou antrenor, cel puțin până la finele acestui an 2022.

Este vorba de germanul Sebastian Sachs, care va avea un obiectiv destul de greu, acela de a-i relansa cariera talentatei sportive cu tată român, campioană la US Open la doar 19 ani. Ulterior, cariera sa a căpătat un regres formidabil, ea încheind anul pe locul 76 WTA!

Sachs va fi al cincilea antrenor pentru Răducanu în ultimele 18 luni. La finele lui octombrie, Răducanu a pus capăt ultimei sale colaborări, cea cu rusul Dmitry Tursunov.

ADVERTISING

„Noi încercăm până la finele anului şi vom vedea ce se întâmplă. Lucrurile decurg bine. Am lucrat bine cu el până acum şi cred că are o bună influenţă asupra mea”, a punctat Emma pentru cotidianul The Guardian.

Anul trecut, Sebastian Sachs a pregătit-o pe Belinda Bencici, care a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Emma Răducanu va începe sezonul în Noua Zeelandă, la turneul ASB Classic de la Auckland (2 -8 ianuarie). Ea a întrerupt sezonul competiţional 2022 în octombrie după o accidentare la mână.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!