Nicolae Dică îi răspunde vehement lui Florin Tănase după plecarea de la FCSB

Nicolae Dică îi răspunde vehement lui Florin Tănase după plecarea de la FCSB

Nicolae Dică i-a dat o replică vehementă lui Florin Tănase, după ce a plecat de la FCSB.

Fostul antrenor al roș-albaștrilor a afirmat că nu înțelege de ce Tănase i-a spus lui Gigi Becali că tehnicienii străini sunt mult mai buni, din moment ce Al Jazira este pe locul 6 în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

"Dacă vii și ne dai exemplu că ai antrenor foarte bun la tine la echipă și ești pe locul 6-7… De ce nu sunt pe primul loc dacă este diferență așa de mare față de antrenorii din România și cei din Emirate? O fi senzațional, dar sunt pe locul 7. Dacă ai jucători aduși cu 3-5 milioane, cu salarii de 2 milioane… Ce, ăia sunt slabi? Nu poți să fii pe locul 7", a spus Nicolae Dică la Orange Sport.

ADVERTISING

La mijlocul lunii octombrie, Gigi Becali dezvăluia că a discutat cu Florin Tănase și se gândea să aducă un antrenor străin.

"Florin Tănase a fost la mine la palat și mi-a spus că nu se compară antrenorii străini cu ce se întâmplă în România, că sunt total diferite antrenamentele. Mi-a spus câteva lucruri. I-am spus lui Dică și s-a supărat. Că ce, nu aveți încredere? Păi, nu, dar uite ce spune lumea. A… Că înseamnă că nu mai aveți încredere în mine", a spus Becali la Digi Sport.

Tănase joacă în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira, unde e antrenat de olandezul Marcel Keizer.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!