Lista de transferuri de la FCSB: Roș-albaștrii pregătesc mutări spectaculoase

Lista de transferuri de la FCSB: Roș-albaștrii pregătesc mutări spectaculoase

FCSB a reintrat în grafic în cursa pentru play-off și are șase victorii în ultimele șapte meciuri de campionat.

Roș-albaștrii se gândesc deja la perioada de mercato din iarnă, când vor să efectueze trei mutări.

Prioritatea va fi întărirea apărării, unde Tamm și Dawa nu au convins. Chiar dacă Iulian Cristea va reveni pe teren, FCSB mai caută un fundaș central, iar numele vehiculat până acum a fost cel al lui Bogdan Țîru, de la Jagellonia. Acesta este crescut de Hagi și a mai fost dorit și în trecut de FCSB.

ADVERTISING

La mijlocul terenului, FCSB a invocat adesea lipsa unui mijlocaș de creație. Gigi Becali spune că echipa "nu are creier", un jucător care să lege jocul. Iar ținta ros-albaștrilor este Juan Bauza de la U Craiova 1948.

Pentru mijlocașul argentinian, FCSB a oferit 500 de mii de euro, dar e gata să mărească oferta la 1 milion de euro. Oltenii cer 5 milioane de euro în schimbul său.

FCSB vrea să se întărească și în atac, în condițiile în care în iarnă se va despărți de Ianis Stoica și Bogdan Rusu. Astfel, ținta roș-albaștrilor este Arnold Garita de la FC Argeș.

ADVERTISING

Acesta a anunțat că e de acord cu transferul, dar cluburile trebuie să se pună de acord. Piteștenii cer 1 milion de euro pentru Garita, dar FCSB nu oferă mai mult de 300 de mii de euro.

Garita a marcat 6 goluri și a dat o pasă decisivă pentru FC Argeș în acest sezon.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!