Nicolae Badea lămurește lucrurile în ceea ce privește marca Dinamo București

Nicolae Badea lămurește lucrurile în ceea ce privește marca Dinamo București

Fostul acționar și patron al clubului Dinamo București, Nicolae Badea le-a interzis celor din Ștefan cel Mare să mai folosească stema și denumirea de FC Dinamo sau Fotbal Club Dinamo în alte scopuri decât cel sportiv.

A fost vorba mai exact de o notificare oficială trimisă de către Badea către clubul Dinamo, prin care interzice categoric folosirea mărcii de „FC Dinamo”, precum și vânzarea de materiale promoționale.

„Ei sunt SC Dinamo 1948! FC Dinamo produce o confuzie. Sunt şi FC Dinamo şi SC Dinamo şi nu vrem decât să se clarifice modul de lucru. Rămân implicat la Dinamo”, spune omul de afaceri român, conform portalului Antena Sport.

ADVERTISING

El explică faptul că în prezent vorbim despre două societăți diferite la Dinamo, SC și FC, lucru poate puțin știut chiar de unii suporteri dinamoviști: „FC Dinamo este o entitate, SC Dinamo 1948 este o altă entitate. Utilizarea în scop sportiv a mărcii, culorii şi alte lucruri care derivă din brand-ul FC Dinamo rămâne în continuare valabilă. Nu pot utiliza FC Dinamo în scop comercial. Acestea pot fi utilizate strict în scop sportiv”.

"Câinii", notificați că nu mai pot folosi denumirea de FC Dinamo

ADVERTISING

Chiar și așa, Badea anunță că va rămâne implicat la Dinamo în ceea ce privește partea financiară, având în vedere marile probleme ale clubului: „Eu nu m-am dezis niciodată că nu sunt aproape de Dinamo. Sunt dinamovist şi sunt membru DDB. Pot să ajut din calitatea asta sau în calitate de cumpărător de publicitate”, mai adăuga fostul oficial alb-roșu.

Dinamo este acum într-o situație sportivă catastrofală, fiind sigură că va juca un baraj de menținere în Liga 1, la finele acestui sezon.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!