"Câinii", notificați că nu mai pot folosi denumirea de FC Dinamo

"Câinii", notificați că nu mai pot folosi denumirea de FC Dinamo

SC Dinamo 1948 SA nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo.

Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, care deține denumirea și celelalte efecte de patrimoniu, a notificat conducerea clubului din Liga 1 în acest sens, anunță playsport.ro.

Domeniul website-ului, fcdinamo.ro, cât și dreptul comercial de utilizare asupra stemei cu cei doi câini sunt și ele vizate de notificarea trimisă de clubul patronat de Nicolae Badea.

"Practic, din punct de vedere al denumirii, Dinamo din Liga 1 are variantele cum ar fi: Dinamo 1948 sau SC Dinamo 1948, după modelul FCU Craiova 1948 , clubul lui Adrian Mititelu", notează sursa citată.

ADVERTISING

Nicolae Badea a avut o primă reacţie după ce clubul din Liga 1 a fost notificat că nu mai poate folosi denumirea „FC Dinamo”

"Ei sunt SC Dinamo 1948! FC Dinamo se produce o confuzie. Sunt şi FC Dinamo şi SC Dinamo şi nu vrem decât să se clarifice modul de lucru. Rămân implicat la Dinamo. Eu nu m-am dezis niciodată că nu sunt aproape de Dinamo. Sunt dinamovist şi sunt membru DDB. Pot să ajut din calitatea asta sau în calitate de cumpărător de publicitate.

FC Dinamo este o entitate, SC Dinamo 1948 este o altă entitate. Utilizarea în scop sportiv a mărcii, culorii şi alte lucruri care derivă din brand-ul FC Dinamo rămâne în continuare. Nu pot utiliza FC Dinamo în scop comercial. Acestea pot fi utilizate strict în scop sportiv", a spus Badea pentru Antena Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București deține 7% din acțiunile SC Dinamo 1948 SA și este singura care deține în denumire „FC Dinamo București”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇