Naționala de handbal feminin primește o veste excelentă

Naționala de handbal feminin primește o veste excelentă

Portarul Denisa Dedu a ieşit din izolare şi a revenit la antrenamentele echipei naţionale de handbal feminin a României care participă la Campionatul European – EHF EURO 2020, după două teste negative la coronavirus, informează, vineri, Federaţia Română de Handbal.

„Denisa Dedu s-a reîntors la echipă, venind chiar în timpul antrenamentului de astăzi, după ce s-a aflat în izolare de la sosirea în Danemarca. Ea are în acest moment două rezultate negative la ultimele testări, efectuate miercuri şi astăzi. Delegaţia română a făcut demersurile necesare conform legii daneze şi regulamentului EHF pentru ca Denisa să se alăture cât mai repede lotului. Pentru a minimiza riscurile ca echipa să intre din nou în izolare, Denisei i s-a recoltat astăzi cel de-al doilea test RT PCR”, anunţă FRH.

ADVERTISING

În schimb, Laura Moisă a efectuat, vineri, la rândul ei un test RT PCR, care a furnizat însă un rezultat pozitiv. Ea rămâne în continuare în izolare.

Pentru meciul cu Polonia de sâmbătă (17:00), selecţionerul României, Bogdan Burcea poate face schimbări de jucătoare pe foaia de joc până sâmbătă dimineaţa, la ora 9:00 (ora Danemarcei).

Portarul Denisa Dedu nu a făcut parte din lotul echipei României pentru meciul de debut la Campionatul European de handbal feminin - EHF EURO 2020, disputat joi, contra Germaniei, în Grupa D, şi pierdut cu 19-22.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇