Naționala de handbal feminin primește o veste excelentă

Naționala de handbal feminin primește o veste excelentă

Portarul Denisa Dedu a ieşit din izolare şi a revenit la antrenamentele echipei naţionale de handbal feminin a României care participă la Campionatul European – EHF EURO 2020, după două teste negative la coronavirus, informează, vineri, Federaţia Română de Handbal.

„Denisa Dedu s-a reîntors la echipă, venind chiar în timpul antrenamentului de astăzi, după ce s-a aflat în izolare de la sosirea în Danemarca. Ea are în acest moment două rezultate negative la ultimele testări, efectuate miercuri şi astăzi. Delegaţia română a făcut demersurile necesare conform legii daneze şi regulamentului EHF pentru ca Denisa să se alăture cât mai repede lotului. Pentru a minimiza riscurile ca echipa să intre din nou în izolare, Denisei i s-a recoltat astăzi cel de-al doilea test RT PCR”, anunţă FRH.

ADVERTISING

În schimb, Laura Moisă a efectuat, vineri, la rândul ei un test RT PCR, care a furnizat însă un rezultat pozitiv. Ea rămâne în continuare în izolare.

Pentru meciul cu Polonia de sâmbătă (17:00), selecţionerul României, Bogdan Burcea poate face schimbări de jucătoare pe foaia de joc până sâmbătă dimineaţa, la ora 9:00 (ora Danemarcei).

Portarul Denisa Dedu nu a făcut parte din lotul echipei României pentru meciul de debut la Campionatul European de handbal feminin - EHF EURO 2020, disputat joi, contra Germaniei, în Grupa D, şi pierdut cu 19-22.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇