Lista de transferuri de la FCSB, făcută publică: Jucătorii doriți de gruparea roș-albastră

Lista de transferuri de la FCSB, făcută publică: Jucătorii doriți de gruparea roș-albastră

FCSB are un start de sezon foarte bun și ocupă primul loc în Liga 1, dar în paralel încearcă să se întărească și pentru ce va urma în play-off.

Pe lista roș-albaștrilor se află patru jucători, trei dintre ei fiind în linia defensivă, conform DigiSport.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Pentru Denis Haruț de la FC Botoșani gruparea roș-albastră a făcut deja o ofertă de 500 de mii de euro, care a fost refuzată însă de Valeriu Iftime. Părțile negociază în continuare. Haruț este international de tineret și poate evolua ca fundaș dreapta, central, stânga și mijlocaș central.

De asemenea, pe lista FCSB se mai află și fundașul dreapta bulgar Giorgi Pashov de la Academica Clinceni. Acesta a recunoscut în presa din Bulgaria că este dorit de FCSB.

Pentru un alt fundaș, dar de bandă stangă, FCSB are deja un acord. Este vorba despre internaționalul muntenegrean Hristo Radunovici de la Astra Giurgiu.

Apoi, în linia ofensivă, FCSB îl dorește pe Nicolae Cardoso de la Gaz Metan Mediaș. El a marcat 6 goluri în acest sezon și impresionează și prin tehnica sa.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.v


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!