Napoli vrea alt internațional român, după ce l-a ratat pe Drăgușin: "10 milioane de euro pentru transfer"

Napoli vrea alt internațional român, după ce l-a ratat pe Drăgușin: "10 milioane de euro pentru transfer"

Presa din Italia face un anunț important despre Dennis Man (25 de ani), unul dintre cei mai bun fotbaliști ai sezonului din Serie B.

Prestațiile lui Dennis Man, aflat pe final de contract cu Parma, l-au adus pe internaționalul român în atenția cluburilor importante.

Inter, Borussia Dortmund și, mai nou, Napoli îl au pe listă pe Dennis Man, iar presa din Italia susține că transferul său s-ar putea face pentru aproximativ 10 milioane de euro.

"Sunt câțiva jucători talentați în Serie A. Deasupra tuturor este Dennis Man, atacant născut în 1998. Stângaciul român are excelente calități tehnice, poate juca în ambele benzi ale atacului, are viteză și dribling. Joacă la Parma din 2021, de când echipa era încă în Serie A, iar în acest sezon a "explodat". Napoli îl place și poate încerca să-l "fure", într-o tranzacție de aproximativ 10 milioane de euro", scrie site-ul ultimecalcionapoli.it.

ADVERTISING

Dennis Man a marcat 12 goluri și a livrat șase pase decisive în 27 de meciuri (1893 de minute) din toate competițiile sezonului cu Parma.

El este cotat la 5 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!