Dennis Man și-a stabilit viitorul

Dennis Man și-a stabilit viitorul

Dennis Man (25 de ani), atacantul italienilor de la Parma, și-a stabilit viitorul.

Presa din Italia anunță decizia luată de Dennis Man, românul aflat în poate cea mai bună perioadă a carierei, în privința viitorului său fotbalistic.

În ciuda faptului că îi expiră contractul în vara lui 2025, iar părțile nu s-a pus încă la masa negocierilor pentru prelungire, Dennis Man își dorește să joace în continuare la Parma.

”Nu au fost programate întâlniri în următoarele zile în legătură cu prelungirea contractului lui Dennis Man. Actualul acord va expira în iunie 2025, dar dorințele celor două părți sunt clare.

ADVERTISING

Man le-a spus deja apropiaților săi că își dorește să rămână la Parma și în următorul sezon, în speranța că echipa va promova, dar și din respect pentru clubul care a crezut în el și pentru un antrenor care a reușit să îi relanseze cariera.

Relația dintre agent și conducerea clubului este excelentă, negocierile continuă rapid, iar, în aceste condiții, să se ajungă la o prelungire a contractului până în vară nu pare prea complicat”, au scris jurnaliștii de la parmalive.com.

Dennis Man a marcat 12 goluri și a livrat șase pase decisive în 24 de meciuri (1718 minute) din toate competițiile sezonului pentru Parma.

ADVERTISING

El este cotat la 5 milioane de euro de către Transfermarkt.com


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!