Naomi Osaka, eliminare surprinzătoare în turul secund la Madrid

O mare surpriză a avut loc duminică în startul zilei de la turneul WTA de la Madrid, o eliminare surprinzătoare și prematură a lui Naomi Osaka, locul 2 mondial în clasamentul feminin.

Osaka, proaspătă campioană la Australian Open, a fost învinsă de tânăra Karolina Muchova din Cehia, scor 6-4, 3-6, 6-1, după o oră și 52 de minute de joc.

Muchova, locul 20 WTA, o tânără speranță a tenisului feminin, a etalat un joc de mare valoare, în special în prima manșă, când loviturile sale de pe fundul terenului au fost imbatabile.

Osaka a avut a doua șansă de break a meciului abia la mijlocul setului secund, set în care până la urmă a fost superioară și pe care l-a câștigat la 3.

ADVERTISING

Setul decisiv a fost însă unul clar dominat de tânăra sportivă cehă, care cu 6-1 a reușit o eliminare mai mult decât surprinzătoare în acest debut de turneu WTA de la Madrid.

În optimile de finală de la Caja Magica, Muchova o va întâlni pe învingătoarea dintre Sakkari și Kontaveit.

Trebuie spus că Osaka se afla pe partea de tablou a Simonei Halep la Madrid, cele două urmând a se fi întâlnit în semifinale, dacă lucrurile ar fi mers strună până acolo. Acum, Simona va evolua în turul secund tot duminică, după ora 17, cu Saisai Zheng din China, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Valentin Mihăilă primește o veste minunată la Parma

Salt uriaș pentru Alexandra Dulgheru în clasamentul WTA după o săptămână aproape perfectă la Zagreb

PNL navigând pe ape tulburi

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!