Naomi Osaka, de nerecunoscut la Indian Wells. A bifat doar patru puncte în turul secund

Naomi Osaka, de nerecunoscut la Indian Wells. A bifat doar patru puncte în turul secund

Tenismena niponă Naomi Osaka, fosta lideră mondială WTA, de patru ori campioană de Grand Slam, acum aflată pe poziția 78 în lume, a fost de nerecunoscut în partida pe care a disputat-o duminică la Indian Wells.

Aceasta a pierdut în turul II în fața Veronikăi Kudermetova din Rusia, scor 0-6, 4-6, după doar o oră și 18 minute de joc.

Setul 1 a fost o lecție de așa nu pentru Osaka, căreia nu i-a ieșit absolut nicio lovitură și a pierdut manșa categoric în chiar 32 de minute.

Ora de start a partidei pe care Simona Halep o va disputa la Indian Wells în compania lui Cori Gauff

ADVERTISING

Osaka pierde al doilea meci direct cu Kudermetova și e foarte probabil să mai coboare în clasamentul WTA, acolo unde deja ocupă o poziție catastrofală în raport cu valoarea sa.

A fost totuși un moment delicat în timpul acestei partide, și anume la 0-1 în primul set când unul dintre suporterii aflați în tribune a scandat injurii la adresa japonezei. Osaka s-a plâns arbitrului de scaun pentru a se găsi spectatorul turbulent, iar acesta să fie dat afară din arenă. Naomi a fost însă deosebit de afectată de acest moment și a izbucnit în lacrimi la următoarea pauză dintre game-uri.

Kudermetova, 24 WTA, va da piept în turul al treilea cu Marie Bouzkova din Cehia.

ADVERTISING

Toate partidele de la Indian Wells sunt televizate pe DigiSport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!