Critici dure ale lui Mats Wilander la adresa lui Naomi Osaka: „Nu cred că o vom mai vedea vreodată câștigând turnee de Grand Slam”

Critici dure ale lui Mats Wilander la adresa lui Naomi Osaka: „Nu cred că o vom mai vedea vreodată câștigând turnee de Grand Slam”

Fostul mare campion suedez Mats Wilander este foarte dur la adresa lui Naomi Osaka, campioana en-titre de la Australian Open, cea care tocmai a fost eliminată de la Antipozi după un meci cu Amanda Anisimova și a ajuns să ocupe locul 84 WTA.

Această eliminare îl pune pe gânduri pe septuplul campion de Mare Șlem, Wilander, cel care în prezent este analist la televiziunea EuroSport. Acesta crede că, la 24 de ani, Osaka nu va mai prinde, cel mai probabil, niciun trofeu de Mare Șlem.

„Nu sunt sigur dacă o vom mai vedea vreodată pe marea Naomi Osaka triumfând la turnee de Grand Slam. Dar cred că este foarte important să ne dăm seama că va fi greu pentru ea. Ar trebui s-o ajutăm prin a nu mai pune atâta presiune asupra ei.

În același timp, sportivii trec prin diferite etape în carierele lor de jucători de tenis. Când vin la început în turnee, tenisul este totul. Apoi, dintr-o dată, când trăiesc prima poveste de dragoste, care ajunge să fie mai importantă decât tenisul. Trecem prin astfel de etape”, puncta fostul mare jucător suedez, lider mondial ATP, pentru televiziunea mai sus citată.

ADVERTISING

Osaka a pierdut așadar 1870 de puncte după această eliminare surprinzătoare în fața noii eleve a lui Darren Cahill și ocupă în prezent în clasamentul LIVE locul 84 WTA.

Sportiva niponă are în carieră două trofee la Australian Open și încă două la US Open.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!