Nadia Comăneci publică dovada video: Cum au dezavantajat-o arbitrele pe Sabrina Voinea

Nadia Comăneci publică dovada video: Cum au dezavantajat-o arbitrele pe Sabrina Voinea

Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci a publicat dovada video prin care arată că Sabrina Voinea a fost depunctată nedrept în finala de la sol de la Jocurile Olimpice.

Nadia a arătat că Sabrina Voinea nu a călcat covorul, așa cum arbitrele au susținut când au penalizat-o și i-au luat astfel șansa de a câștiga medalia de bronz.

“Eu nu văd călcâiul să atingă covorul! Voi?”, este mesajul Nadiei Comăneci.

Amintim că Sabrina Voinea Maneca a lansat acuzații grave la Jocurile Olimpice, după ce în proba de la sol americanca Jordan Chiles a făcut contestație și arbitrii i-au schimbat nota, urcând astfel pe locul 3.

ADVERTISING

Sabrina Voinea susține că a fost depunctată pe nedrept pentru ca ar fi plecat într-o linie acrobatică cu călcâiul în afara liniei.

Sportiva afirmă că poza folosită de arbitre era din prima zi de concurs, nu de luni. Astfel, Voinea afirmă că arbitrele au complotat contra sa pentru a o avantaja pe americancă.

Voinea a depus contestație, dar aceasta a fost respinsă. În schimb, contestația americancei a fost acceptată, iar Ana Bărbosu a pierdut locul 3. Sabrina Voinea a încheiat pe 5.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇